La producció de la canyella

Foto extraída de: http://linuxmintnoob.blogspot.com.es/2012/04/mmmmmm-cinnamon.html
Foto extraída de: http://linuxmintnoob.blogspot.com.es/2012/04/mmmmmm-cinnamon.html

Sabeu com és la producció de la canyella? Tot i ser la meva espècia preferida mai m’havia plantejat d’on es collia fins que fa uns dies vaig veure aquest video on s’ensenya el procés:

Fa patxoca, oi? Pel que sembla es pela l’escorça i a partir d’aqui se separen les diferents capes que formen el tronc per assecar-les i manipular-les després per obtenir els canons que utilitzem a la cuina.

Cinnamomum prové del grec Kinnamon o Kinnamomon, que vol dir fusta dolça. Molta gent associa la canyella a plats dolços, però si mai la proveu veureu que de dolça no n’és, i de fet és un ingredient important en rostits i altres plats.

Aprofito per deixar-vos unes receptes que en porten i que són d’èxit garantit:

Però tornant al tema que ens ocupa aquí: sabeu que la canyella és un fungicida molt efectiu? No l’he provat mai a l’hort però si en les orquídies i altres plantes ornamentals i va molt bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *