Comprar llavors d’hortalisses baby


De tant en tant algú m’escriu en privat preguntant-me on comprar llavors d’hortalisses baby.
Doncs bé, avui us deixo aquí un scan del catàleg de Thompson & Morgan, una de les moltes empreses de venda online de llavors.

Jo hi compro tot sovint perque tenen una secció que es diu “Patio Vegetables” i totes les hortalisses que surten aquí són petites, pel que (en principi) es poden cultivar molt bé en testos i jardineres.
Això si, la majoría son F1, o sigui híbrides, pel qual no és convenient guardar llavor per l’any següent (o fer-ho sabent que en pot sortir qualsevol cosa tal i com vaig explicar en aquesta entrada).

Això no vol dir que només aquestes llavors vagin bé en els nostres horts urbans. Totes les llavors d’hortalisses es poden cultivar amb èxit si el contenidor té la suficient capacitat.

P.D. Que consti que no tinc cap comissió ni res a Thompson & Morgan. Però el recomano sempre perque tot el que els he comprat ha germinat bé i tenen un bon servei d’atenció al client (apart d’ofertes de tant en tant que val la pena aprofitar).
Si mai els demaneu res i a partir de llavors us envien el catàleg imprés, mireu bé tots els articles, perquè apart de la secció “Patio Vegetables”, n’hi ha d’altres que també van bé en “pots & containers” com ells en diuen…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *