Tot és possible

Us presento… la meva carxofa!
Amb això de l’hort urbà, hi ha hortalisses que no són recomanables perque necessiten molt i molt d’espai… però una és cabuda i apart, m’agrada posar en pràctica allò que al fòrum en diem “la teoria de l’assaig-error”.

A l’octubre, la senyora del planter del mercat, en tenia de carxofa. N’hi vaig comprar un, aprofitant que ara ja no em mira estrany quan li demano dos enciams d’aquests, dos d’aquell… ja es deu pensar que tinc poc lloc per plantar…
A l’arribar a casa, estudio la situació… on ho poso? La víctima va ser una torreta d’aquelles grans que compres amb fruiters. Fa 33 cms de diàmetre i 40 d’alçada. A l’estiu hi havia posat carbassons, sense èxit.
Va començar a crèixer bé, té una fulla molt bonica, d’un verd agrisat, tal i com podeu observar a la fotografia.

I el cas és que ahir vaig descobrir que tant “de carinyu” ha donat el seu resultat. La meva “nena” és tant petita com l’ungla del meu dit índex. Però ho he aconseguit!!!
Seré mare d’una carxofa!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *