Aprèn a cultivar el teu hort urbà

Inici » Problemes i solucions » Bitxos contra bitxos

Bitxos contra bitxos

515 0

La Basilisco ens va posar aquest enllaç tant interessant a Infojardín.

Es veu que ara els productors d’Almeria i altres zones agrícoles es veuen obligats forçosament a fer servir mètodes més ecològics per combatre les seves plagues perque a segons quins països no els compren el producte per portar massa pesticides.

Així que han començat a fer servir els “bitxos contra bitxos”, o sigui, el que al fòrum anomenem “Guerra biològica”: àcars que mengen d’altres àcars, marietes contra pugó i d’altres.

Quan surten notícies com aquestes em pregunto fins a quin punt a les grans multinacionals que venen productes fitosanitaris els ha interessat fins ara no treure productes que realment exterminin algunes plagues dels cultius. N’hi ha moltes que són cícliques cada any i que fins i tot nosaltres sofrim com la mosca blanca, el pugó, l’aranya vermella… Si cada any les plagues es fan més fortes i has d’anar canviant de producte… vaja negoci per ells!

Espero pel bé de les nostres saluts i per la de les persones a les que deixarem aquest món que realment aquests bitxos funcionin i sigui la manera de poder reduïr de debó l’ús de plaguicides i altres fitosanitaris.

Salut!

Per si l’enllaç deixa de funcionar, he pujat el text a un *.pdf*

Deixa un comentari

Your email address will not be published.