Aprèn a cultivar el teu hort urbà

Inici » Cultius » Rectificació

Rectificació

339 0


Avui he rebut un privat de la Orquiland comentant-me que en el missatge Requeriments de llum de les hortalisses, apareix l’esbergínia dins del grup d’ombra parcial.

M’adjunta un enllaç a Infoagro, on efectivament, s’indica que dins del grup de les Sol.lanàcies, l’esbergínia és la més exigente en calor (més que el tomàquet i el pebrot).

He rectificat per tant la seva posició dins de la llista en qüestió i demano disculpes si pot haver induït a error l’haver-la col.locat dins el grup d’ombra parcial.
En qualsevol cas, aquesta llista la vaig copiar tal qual d’uns apunts d’un curs d’agricultura ecològica i el que faré serà intentar contactar amb la persona que va donar el curs per consultar-li el perquè la va col.locar en aquest grup.

El que si us puc dir és que segons la meva experiència, he tingut les esbergínies en llocs on no tenen ple sol durant el dia i m’han produït bé. Potser és casualitat però després rumiant-ho me n’he adonat que en el meu cas, les més exigents en sol directe són els pebrots, després els tomàquets i per ultim les esbergínies.
Agraïré qualsevol comentari al respecte que pugueu fer segons la vostra experiència. Salut!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.