Aprèn a cultivar el teu hort urbà

Inici » Miscel·lània » Villarejo del Valle TV

Villarejo del Valle TV

369 0


Mentre vaig estar al poble del meu sogre, Villarejo del Valle (Àvila), vaig conèixer gent molt maca. Entre ells en Sebas, el propietari del bar on anàvem a les nits a prendre alguna cosa.

Tot i que és vasc, està encantat de la vida de viure a Villarejo, i ens va ensenyar moltes fotografies que té del poble, de les muntanyes i els paisatges del voltant, a més d’explicar-nos coses sobre els seus costums i tradicions.

Aquella setmana van començar a preparar els carrers i les places per a les Festes que s’estan duent a terme aquesta setmana. A aquesta gent els apassiona els toros i fan encierros i capeas a la plaça del poble, que tanquen amb valles i omplen de sorra.

Tot parlant se’m va ocórrer suggerir-li que ho trasmetés per Internet a l’estil de la “Picarona TV” que hem fet servir alguna vegada a Infojardín. Vam fer algunes proves abans de marxar i ara cada dia està emetent els encierros i les capeas.
La gent que és del poble però no hi pot anar està al.lucinada i feliç de poder veure les festes online.

A mi no m’agraden les corridas ni res d’això. Però m’emociona veure que amb una cosa tant senzilla (i gratuita) es pot fer tant feliç a la gent. I és que possiblement jo també m’emocionaria si visqués lluny de Catalunya i pogués veure una de les meves festes ni que fos a trompicons per Internet.

Per la KDD de València vull provar un altre web que permet fer el mateix, ja ho anunciaria puntualment al fòrum i aqui quan arribi el moment.

Salut i bones festes als villarejanos!!!

Enllaços
Web del poble de Villarejo del Valle
Villarejo del Valle TV

Deixa un comentari

Your email address will not be published.