I els calçots comencen a sortir…

Fa uns dies us explicava que aquest any i per primer cop he plantat calçots.

Els vaig posar a la superjardinera pel Pilar i la setmana passada ja començaven a veure’s els primers brots.
Algunes cebes, com veieu, estan més adelantades que d’altres, espero que no triguin gaire a sortir totes.

Vull fer un seguiment exhastiu de com va el seu cultiu per a que així us animeu també vosaltres. Recordeu que només us cal una jardinera que sigui fonda per poder-los anar calçant conforme vagin creixent.
Seguiré informant…

4 pensaments a “I els calçots comencen a sortir…”

 1. Hola Pere,

  No, no vas equivocat. En principi s’han d’escapçar les cebes per a que faci més quantitat de calçots.

  Però en Peret em va aconsellar que en tenir-los en un hort urbà no ho fes perquè podrien sortir uns calçots més prims.
  I jo, és clar, li vaig fer cas al Mestre.

  Veurem quants en surten de cada ceba.
  Salut!

 2. Jo els he sembrat a les parades de les dues formes, escapçant-los, com m’ha dit el meu pare i sense escapçar-los com ho has fet tu, a veure que en surt. Tampoc els calçaré, en Gaspar em va dir que a les paredes no els calçava i feien el calçot igual de blanc. Ja et contaré.

 3. Uhm… no sé jo… els calçots s’han de calçar, no sé com quedaran si no ho fas…

  Perquè no li preguntes a en Peret? És que a mi em sembla que si els deixes créixer sense calçar-los no se’t faran.
  I que consti que parlo des de la més profunda ignorància, eh?

  Sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *