Premio “A pico y pala”

Quines ironies té la vida…

Porto una temporada sense temps per treballar en el bloc per diversos motius. I un d’ells és perquè amb en Victor estem reformant el nostre pis 🙂

Abans d’ahir em trobo amb un missatge de la meva amiga Dominique on em diu que em passi pel seu bloc a recollir un premi i quan veig el logotip i el títol vaig pensar: “Pos vaya “cachondeíllo!!!”.

Però no, és un premi seriós i no perquè aquests dies estigui utilitzant el meu temps lliure en fer de decoradora-paleta-pintora i tot el que calgui per reformar un pis.

Gràcies Dominique!!!

L’acceptació del premi implica respondre unes preguntes:

1) Quina ha estat la feina més estranya que he fet
Doncs el cert és que a nivell professional no he fet res realment estrany. Però el que sí és cert és que sempre he estat de cara al públic i he rebut confessions de clients realment surrealistes. La gent m’explica la seva vida, no sé si és que faig cara de saber escoltar o que hi ha molt pirat pel món.

2) Tres coses i un bloc que m’enduria a una illa deserta si hi hagués de passar un any.
Si per “coses” també valen les persones, doncs m’enduria en Jack, en Sawyer i en Locke de Lost. Potser amb ells em seria més fàcil sobreviure.
De bloc no sé si me n’enduria cap en concret. Millor un portàtil amb energia solar i wifi via satèlit per poder visitar les pàgines que m’agraden.

3) Concedir aquest premi a tres blocs més
Uff… és difícil! Però m’hi atreveixo…

Terra Antiqvae
Gràcies a aquest bloc puc estar al corrent de tots els descobriments arqueològics que es realitzen a Egipte. M’encanta la història egipcia i un dels meus somnis és poder viatjar-hi algun dia i veure en directe tots aquests monuments que he vist una i mil vegades en els documentals.
(Aprofito per felicitar públicament el seu responsable per la feina ben feta)

Vagabundia
Per mi, és la biblia i el bloc que més m’ajuda en tot el que té a veure amb Blogger. Allà hi he trobat des de nous widgets fins a novetats informàtiques. I el seu creador ha tingut l’amabilitat de donar-me un cop de ma sempre que he tingut problemes de codi.
El recomano a tothom que vulgui crear un bloc i necessiti un cop de mà.

Amics de les Parades

M’agrada molt la feina que està fent el company Can Garrovers per difondre el sistema de les Parades en Crestall. Al seu bloc hi trobareu tot d’informació sobre aquest sistema de cultiu i horts escolars així com informació puntual sobre cursos i documentació.

4) Mencionar el bloc que m’ha atorgat el premi
Ja he dit abans que havia estat la companya Dominique, una de les primeres amistats que vaig fer a través del fòrum d’Infojardín.
És una persona excel.lent i li admiro l’esforç i la constància amb què porta endavant el seu hort ecològic a Calpe. Té moltes dificultats per fer-ho ja que no disposa d’aigua corrent però de mica en mica hi va posant solucions i no s’espanta per res.
Doneu un cop d’ull al seu bloc perquè de debó que val la pena: Mi huerta ecológica

2 pensaments a “Premio “A pico y pala””

  1. Hola!
    Quina sort haver descobert el teu blog! Ens agrada molt! Tenim un blog sobre coses que ens agraden (manualitats, decoració, aire lliure, cuina… i també ens interessa l’hortet!). El blog és aquest http://www.kireei.com, dona-li una ullada si et ve de gust. He mirat a veure si trobava un e-mail de contacte, però com que no n’he trobat cap et deixo aquest missatge… Hem vist aquest post http://picaronabloc.blogspot.com/2008/11/com-aconseguir-llavors.html i voldríem demanar-te permís per parlar-ne a kireei, amb l’enllaç corresponent al teu blog. Escriu-me a elena [arroba] kireei.com
    Fins aviat.
    Elena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *