Com va l’hortet aquests dies…

Hola!!!

Fa dies que no us parlo de com va l’hortet. I és que aquest hivern no he estat massa pendent d’ell, la veritat. (Cada hivern dic el mateix, no sé perquè m’excuso sempre. Comença la temporada de bolets i aquí la Picarona no està d’hort ni de romanços, els bolets són el primer!)

Vaig plantar faves, pèsols, canonges, espigalls, cebes, enciams, raves, també porros i xirivia.

Tot ha anat bastant bé per ser que amb la nova feina vaig atabalada i no ho he cuidat com altres anys. Però les faves, elles soles van fent i m’han donat força collita. L’any que vé em penso que no posaré pèsols i ompliré la terrassa i el pati de faves, són molt més productives!!!

Aquí a la foto teniu unes de les primeres, que acostumem a fer en una truita amb la vaina i tot. Si són tendres són boníssimes!!! Les heu probades mai, així?


De les maduixes se n’ha de parlar apart, aquest any.

Mai, mai n’havia collides tantes. Avui ha vingut la Carla a casa i estava esperant-la per arrencar les que han madurat aquests ultims dies. N’hem contat 49, i per mi és tot un rècord. No són exageradament grosses, però tenen un gust i una olor que tira enrera. Que bones!!!

Ara haig d’investigar què haig de fer per conseguir una nova collita, ja que gairebé mai he conseguit collir maduixes dos cops de la mateixa mata. En canvi, alguns companys d’Infojardín sí que en cullen durant l’estiu.

Algun suggeriment?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *