Hola!!!

Oh boy! Fa SEGLES que no actualitzo el bloc. Ho sé, sóc culpable. Però aquests darrers mesos han estat una bogeria, i és que la meva parella i jo hem començat a viure junts fa poc després de la odissea que ha estat la reforma total del pis en el que vivim i que hem fet nosaltres amb les nostres manetes i les dels industrials que hi han treballat també.

Aquest és el motiu pel que no heu tingut notícies meves d’ençà… uff, ni ho recordo!

Durant aquest temps no he deixat de rebre correus i missatges a través dels comentaris fent-me consultes de tota mena. Alguns em van enganxar amb temps (i ganes) de respondre, altres no. Demano perdó per haver trigat tant, intentaré posar-me al dia aquesta setmana que estic de vacances.

El que si voldria aclarir és que no podré enviar llavors a ningú fins que no les assequi i les prepari. He rebut molts missatges demanant-me però ara mateix no en tinc 🙁

El meu hort està fatal aquest any. No l’he cuidat gens i vàries plagues d’aranya vermella han acabat amb gairebé totes les varietats de tomàquets. Els pebrots són els únics que aguanten i segueixen produïnt, però tot està tan lleig que ni m’atreveixo a compartir-ne fotografies amb vosaltres.

Salutacions als que seguiu el bloc, als companys d’Infojardín als que també tinc abandonats i espero posar-me al dia per poder tornar a escriure amb una certa regularitat a la tornada!!!

2 pensaments a “Hola!!!”

 1. Hooola que tal!

  No cal disculpar-se ni sentir-se culpable. Qui fa el que pot no està obligat a més!
  M’alegro que el motiu del silenci fos el treball en nous projectes de vida, la veritat és que m’estava començant a preocupar 🙂
  Ben tornada al mon blocaire i disfruta les vacances!

  Salut!

 2. Ieps! Que som conciutadanes, oi?
  Ànims amb la nova independència, segur que estrenar piset us haurà fet molt il·lusió, je je je… 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *