Picarona… mestressa de casa

La Yolanda, de Mi balcón verde em deia aquesta tarda al Facebook que trobava a faltar els meus missatges al bloc.

Li he comentat que potser aquesta nit m’asseia a escriure alguna cosa, i la veritat és que no sé per on començar, ja que durant l’estiu he tingut l’hort totalment abandonat i m’imagino que el no espereu llegir aquí és un pet mental com el que em sembla que em sortirà.

D’una banda, dir-vos que estic totalment enganxada al Facebook. Em permet seguir en contacte amb amics, familia i sobretot, retrobar velles amistats amb les que vaig viure moments molt intensos.
Allà hi tinc un hort-granja a FarmVille, un joc divertidíssim i addictiu que os recomano que proveu si no ho heu fet ja.

Aquí m’hi teniu, rodejada d’ànecs i és que per si no ho sabíeu, un dels mètodes per a que el ninotet deixi de recòrrer la granja amunt i avall és “tancant-lo” per a que no pugui sortir. D’aquesta manera, totes les feines de la granja es fan més ràpidament.

També us volia parlar de les planes que en aquests moments m’estan ajudant molt. I és que com us vaig comentar en el meu darrer missatge, finalment m’he emancipat. (La meva intenció era posar-ho en minúscules perquè ja em direu que quina barra amb els meus gairebé 38 anys però bé, de vegades la vida és així).

Encara estem polint mil i un detalls al pis, però ens ha quedat molt del nostre gust i ens hi sentim molt bé amb la decoració, la llum i la sensació d’amplitud que hem aconseguit.

Després de molts mesos d’obres, va arribar el moment de posar el parquet, pintar, i començar a rebre els industrials per a la instal.lació elèctrica, la cuina, els mobles… Estem segurs d’haver tingut molta sort amb ells: han complert bé la seva feina i sobretot, han entès el que buscàvem.
A més, he pogut practicar un dels meus hobbys: el bricolatge. I és que entre en Victor i jo hem posat el parquet, pintat, instal.lat els marcs de les portes i mil i una coses més.

El fòrum Facilisimo em va ajudar a agarfar idees, com el capçal que he fet per l’habitació de matrimoni, o com preparar els dibuixos que vull pintar a la paret.
Tinc a les adreces d’interès missatges com ara com fer una cortina, patrons de punt de creu i mil coses més.

Internet m’ha resultat imprescindible també per a trobar receptes de cuina a blogs. Però ja us en parlaré un altre dia perquè crec que val la pena dedicar-los un missatge especial a alguns d’ells que desconeixia i m’han ajudat molt.

Per acabar, us deixo una foto del primer cep que he trobat en la meva vida. Va ser durant les vacances d’agost, i era tan maco i estava tan bo que us el deixo en technicolor.


Salut!!!

Un pensament a “Picarona… mestressa de casa”

 1. Hola Esther,

  En referència a la pregunta que em deixaves al meu blog sobre la recepta de la crema de gambes, et comento:

  Pel que fa al carpaccio, es tracta de donar-li una forma rodona, per tal que ens quedi mes o menys amb la forma del plat i congelar-ho per després poder manipular-ho molt millor. El fet de possar el carpaccio congelat no suposa cap problema, ja que un cop hi tires la crema (calenta), ja li donarà el punt de cocció òptim.

  Si vols més informació et deixo un blog on hi apareix la foto de la recepta original.

  http://elcafedenit.blogspot.com/2009/12/receptes-de-festa-amb-la-mireia-carbo.html

  Gràcies per la teva visita, espero retrobar-te molt aviat.

  Una abraçada.

  Joan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *