Escalfant motors

Aquestes són les primeres jardineres que he posat en el meu balconet. I és que no me’n podia estar de posar algunes hortalisses al pis mentre penso què posaré a l’hortet que he tingut sempre i que ha quedat a casa dels meus pares, en plan okupa.

Aquest cap de setmana hem tingut KDD amb els companys d’Infojardín, pel que vaig arribar carregada de planter i noves llavors. Veurem què en surt!!!

El que tinc clar és que al pis poca cosa podré tenir. L’espai és realment mínim i la meva parella m’ha demanat que n’hi deixi  per als seus bonsais, així que em temo que apart d’aquests espinacs i algun enciam que segurament caurà, no podré posar-hi gairebé res més.

O si… si me’n empesco alguna 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *