MacetoHuerto, una nova aplicació per a Iphone, la vols?

Ja fa un parell de setmanes que a Infojardín ens van presentar aquesta aplicació. De seguida vaig clickejar en l’enllaç i en veure que els d’Horturbà hi havien col.laborat em vaig adonar que era una cosa amb cap i peus.

Al cap d’un parell de dies, en Illya, el seu desenvolupador,  va tenir l’amabilitat d’oferir-me gratuïtament el codi per a descarregar-lo, i així és com he tingut la oportunitat de conèixer una mica millor com va nèixer aquesta aplicació.

Resulta que la dona d’en Illya, la Eva, va començar un hort urbà a casa seva, a Màlaga ja fa un temps. I ell (pel que presumeixo, un atent company), va decidir donar-li un cop de mà creant aquesta aplicació.

Si entreu a la seva pàgina web MacetoHuerto, hi trobareu captures de les diferents pantalles del programa que inclou calendaris de sembra, fitxes de cultiu de les hortalisses més habituals, informació sobre plagues, i molt més.

A mi em sembla una aplicació de “10”, tot i que de moment només està disponible per a Iphone.

Aquesta sort teniu, ja que  mentre no surti per a BB i amb el permís d’en Illya, em permeto rifar entre els lectors el codi que tant amablement em va regalar.

Com ho farem?
Uhm… responeu a aquesta entrada amb el vostre nom dient que voleu participar en la rifa i a continuació m’envieu un correu amb el vostre mail per a que us pugui enviar el codi en cas de ser premiats.

Divendres de la setmana que vé serà la data límit per a apuntar-se i dissabte faré el sorteig, ja m’empescaré com per a que no hi hagi sospites de “tongo” 😉

Recordeu: primer respondre aquí per a que en quedi constància i després, mail a

PD En qualsevol cas, per 1,50 € que val em sembla una aplicació que val la pena dur al teu Iphone si en tens!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *