Ja tenim pugó!

Ja és aquí, ja el tinc també a l’hortet del balcó! Uix!

El pugó em sorprén sempre, n’hi ha de tots colors: el negre que surt a les faves, el verd dels rosers i altres plantes, aquest vermellós que ha aparegut al pis, i juraria que també en vaig veure una vegada un de groc llampant en alguna planta però ara no recordo en quina…

NO cal alarmar-se, el pugó té fàcil solució: o apliquem la tècnica infalible del DDT (o sigui, amb els “de-de-tes”, els dits!) o anem a buscar sabó potàssic, aquest inestimable company dels vaporitzadors  i que tantes lluites ens ha fet guanyar.

Em consta que aquests dies hi ha molta gent nova llegint el bloc, així que deixeu-me recomanar-vos dues coses: llegir la entrada enllaçada més amunt sobre el sabó potàssic i veure aquest video de la Rocío, una companya d’Infojardín que té un pati “de los que quitan el sentío” i uns dits verds envejables.

 

Aprofito per recomanar-vos el seu bloc El patio de Rocío i visitar el seu canal a You Tube, us hi podeu passar hores veient els seus vídeos i aprenent-ne molt!

I per cert! Si us enamoreu de les fantàstiques jardineres fetes amb palets que hi veureu, passeu-vos pel bloc d’en Pepe, el seu marit. Ell és qui cultiva hortalisses en jardineres i és un geni del reciclatge “paleter” XD
Petons als dos!!!

Un pensament a “Ja tenim pugó!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *