Frixuelos


Durant aquest pont de Sant Joan hem estat a Astúries amb la colla d’Infojardín.
El que va començar inicialment com a “Trobades del fòrum de l’hort” s’ha anat convertint en la excusa perfecta per a fer turisme i menjar fins que el cos digui prou.
De fet, ja hi ha qui proclama que hauríem de canviar el nom de les trobades i dir la veritat, que són unes Jornades Gastronòmiques amb totes les de la llei 🙂

Una de les coses que vaig provar aquesta vegada van ser els Frixuelos, cosins germans dels crêpes, els panqueques i les filloas gallegues. De fet, els ingredients són gairebé els mateixos (llevat de l’anís) i de gust similar, tot i que els frixuelos són menys torrats amb el que resulten molt sucosos i dolços.

He estat buscant una recepta per Internet i he trobat aquest video, així que provaré a fer-los aquest cap de setmana. Podeu veure’l aquí.

Han estat uns dies plens de “culetes”, formatge, fabada i  corderu a la estaca. A Cangas de Onís vaig agafar un fulletó de la Ruta’l Quesu y la Sidra, que em va semblar molt interessant per aquell que tingui interés per visitar una formatgeria, una sidreria i fer una espicha, el que vindría a ser sopar a base de tapes típiques.

Per acabar, la foto d’uns licors que ens van cridar l’atenció:
Puxa Asturies!

Us recordo que he inscrit aquest bloc als Premis Blocs Catalunya. No ho faig amb la intenció de guanyar, sino amb la de difondre això que fem nosaltres, aquesta colla de pirats!


Per votar, no cal registrar-se, només anar a la pàgina del meu bloc i fer click en el botó vermell que posa “Vota’m!”.
A sota hi ha un feed amb els ultims missatges del bloc. També els podeu votar fent click en la icona del polze amunt, ja que això també suma punts.


Us agrairé molt que hi perdeu una estoneta si aquest bloc us ha ajudat en alguna ocasió. Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *