3 pensaments a “Un nou mètode per cultivar hortalisses a casa”

  1. Molt interessant això de la windowFarm.

    Ester, tinc un vermicompostador (sense cucs) que ja no faig servir. Potser tu coneixes alguna persona a la que li pot interessar. Jo el regalo, només l’ha de venir a RECOLLIR.

    Per cert visc de Sabadell.

  2. Si que és interessant, oi? Tinc pendent passar-me pel bloc durant aquest cap de setmana, i potser buscar algun contacte dels que diu que són d’aquí per a veure si em poden explicar què tal la seva experiència.

    Sobre el vermicompostador, a mi mateixa m’interessaria. El meu el vaig deixar a casa els pares quan vaig marxar i al pis no en tinc cap. M’envies un correu i ens posem d’acord? picaronablog@gmail.com.
    Gràcies guapa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *