“La Pica” a la ràdio!!!

Hola de nou!!!

Amb motiu de la Xerrada que vaig fer a El Corte Inglés sobre horts urbans, em van trucar de la emisora de ràdio local per fer-me una entrevista.

El productor de programa, en Carles Baldellou és un xicot jove que fa poc s’ha iniciat en l’hort urbà i està tan excitat com ho hem estat (i estem) tots quan comencem 🙂

Aquella tarda va sorgir la oportunitat de realitzar una col.laboració setmanal amb el programa “Tarda de ràdio”, que s’emet de dilluns a divendres de 16 a 19 hores i que condueix en Manolo Garrido.

El cert és que em va fer molta il.lusió que es posessin en contacte amb mi ja que sempre m’ha agradat molt el món de la comunicació i el que volia estudiar d’adolescent era Ciències de la Informació. Un altre dia ja us explicaré la ràbia que fa quedar-te fora de la carrera que somnies per tan sols dues dècimes…

El cas és que divendres passat es va emetre per primer cop la secció amb la que col.laboro i els de Ràdio Sabadell han estat tan amables de passar-me l’audio per a que el comparteixi aquí al bloc.

Us el deixo a continuació i us animo a seguir la ràdio i la meva secció que en principi serà cada divendres a partir de les 17:30 hores. Aprofito per agraïr a en Carles i a en Manolo la oportunitat que em dónen per intentar difondre aquesta afició.

Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *