Trobada d’hortelans a Sabadell el 27 de Maig

Teniu alguna cosa que fer el diumenge de la setmana vinent? Us proposo participar de la I Trobada d’Hortelans que tindrà lloc durant la Festa Major del meu barri, la Creu Alta de Sabadell.
L’any passat ja em vaig posar en contacte amb l’Associació de Veïns per mirar de fer alguna cosa però era massa tard i no hi vam ser a temps. D’aquell contacte, però, van sorgir les dues xerrades sobre horticultura urbana que he fet a El Corte Inglés i després de la de febrer vam quedar emplaçats a fer alguna cosa per la Festa Major d’aquest any.
Al final s’ha anat concretant tot, i diumenge 27 de maig al matí, muntarem una paradeta a la Plaça de la Creu Alta amb informació sobre horts urbans. La idea és d’una banda, que sigui un punt de trobada entre aquelles persones del barri, de la ciutat o que s’hi vulguin desplaçar per tal de conèixer-nos. Aprofitarem per intercanviar llavors, planter, coneixements i experiències i hi haurà un petit taller per a la canalla.
La meva idea, però, seria que hi assistís prou gent del barri o de la ciutat per poder entrar en contacte i que aquest tipus de reunions es poguessin realitzar amb una certa periodicitat. Estic segura de que trobaríem un lloc on reunir-nos fàcilment al barri. I a qui no li agrada parlar del seu hortet amb algú que també en té un, eh? A qui?  ^_ ^
He engrescat alguns companys catalans d’Infojardín que m’han dit que també vindrien. I vosaltres, us animeu? Diumenge al matí hi ha moltes activitats a la Plaça: l’esmorzar popular, la plantada de gegants i el cercavila. També l’actuació dels Castellers de Sabadell.

Us animeu a venir? Vinga, ho passarem bé!!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *