Horts al Twitter

Li he agafat el gust, a això del Twitter.
Vaig obrir-hi un compte fa temps amb la intenció d’utilitzar-lo per compartir enllaços a d’altres webs i blocs, però de mica en mica me n’he adonat de com n’és de poderosa aquesta xarxa social.

Allà hi he conegut a una pila d’aficionats als horts urbans i familiars de mil una procedències, webs i blocs sobre temes ecològics i de reciclatge, periodistes medioambientals, gastroblocaires, catxondos i també gent a la que admiro per altres aficions i amics que ja ho éren abans de Twitter.

L‘Emma em preguntava ahir per mail com trobar-hi d’altres hortelans urbans.
D’entrada, pots buscar gent que etiqueti les seves entrades amb #hort, #horturbà #elmeuhort i les variacions en castellà i d’altres idiomes d’aquestes mateixes paraules. Les mateixes etiquetes són vàlides per trobar gent també a l’Instagram.
Una altra manera és entrant a veure els seguidors i els seguits d’algú que coneguis, i llegir les seves presentacions. Aquells que tenen l’horticultura per afició, acostumen a posar-ho 🙂

No fa gaire us parlava del concurs que va posar en marxa en  @nuestrohuertito, en el que els hortelans piuladors compartíem fotos dels nostres horts. Doncs bé, vaig tenir l’honor de quedar la primera en la meva categoria gràcies a les votacions de la resta de companys  ^_^

Vull aprofitar per donar les gràcies a en Miguel, el responsable del bloc Nuestro huertito i a Husqvarna per organitzar el concurs i pel premi, que ja em va arribar! (Una samarreta i una gorra molt xules). Podeu aprofitar el llistat de concursants per trobar-hi més hortelans en aquesta entrada del seu bloc, ja que tots són twittaires.

Sou usuaris de Twitter? I d’ Instagram? Si és així, deixeu-me el vostre usuari als comentaris, m’agradarà molt seguir-vos! En les dues xarxes em trobareu com a @picaronablog.

Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *