Nous projectes!

pagesos-de-ciutatQuines ganes tenia de poder seure i explicar-vos alguns dels nous projectes que m’omplen d’il.lusió!
Però ja sabeu allò de “No diguis blat…”, així que m’he hagut d’esperar bastants dies (mesos!) fins a poder obrir la boca.

I no ha estat fàcil, eh? Perque mira que sóc d’aquelles que igual que se’m nota d’una hora lluny quan una cosa no m’agrada, no puc evitar que se’m noti quan una altra em fa feliç!

Es tracta d’un nou projecte radiofònic apart de la secció que continua la seva 2a temporada a Ràdio Sabadell.

Sempre diré que una de les millors coses que m’ha portat l’hortet i el bloc ha estat la oportunitat de conèixer gent. Gent interessant amb la que compartir, aprendre i fins i tot fer amistat. Gràcies a la secció de Ràdio Sabadell vaig poder conèixer en @CarlesBaldellou, amb qui m’haureu pogut escoltar al Tarda de ràdio si n’heu seguit els podcastsEn Carles farà tot just un any que té hort urbà i em penso que ben aviat li podrem treure la “L”

Setmana rera setmana, la nostra afició per l’horticultura s’ha transformat en una bona amistat. I una tarda calorosa d’estiu va sorgir la pregunta: “I si intentem fer un programa de ràdio només sobre horticultura?”. Doncs si. El farem. I de fet comencem aquesta setmana.

El programa es diu Pagesos de ciutat i s’emetrà els dissabtes al matí de 10 a 11 a través de Ràdio Santa Perpètua. Una hora de ràdio, (una hora!), en la que podrem aprendre, conèixer iniciatives i  notícies, agenda i testimonis,
No us menteixo si us dic que és un projecte que m’omple d’il.lusió, i em fa realment feliç tenir-lo entre mans. Estem treballant per fer un programa amè, participatiu, que resulti interessant tant als que comencen ara l’aventura d’un hort urbà com per als que ja fa temps que en tenen un. Tots som Pagesos de ciutat d’alguna manera, oi?

Us deixo enllaços per a que ens pogueu seguir: d’una banda, el de la emissora, on podreu escoltar-lo en directe si us connecteu dissabte al matí a les 10: Ràdio Santa Perpètua
També la nostra pàgina del Facebook i del Twitter per si us voleu fer seguidors i recuperar des d’allà el Podcast que es penjarà setmanalment.

I per acabar, l’enllaç al Podcast d’Ivoox, on de moment hi podreu escoltar les dues falques promocionals que anuncien la propera emissió del programa:

La secció a Ràdio Sabadell

Ja us he parlat d’altres vegades aquí de la secció a Ràdio Sabadell, al programa Tarda de Ràdio. Després de l’estiu em van tornar a trucar per oferir-me seguir aquesta temporada i és clar, els vaig dir que si!!!

M’encanta anar-hi cada setmana i deixar anar “el meu rotllo” (com jo li dic). Les preguntes que em feu a través del bloc i de les xarxes socials i les notícies sempre donen peu a explicar coses sobre l’hort, i des de fa un mes hi vaig cada dijous.

El mateix dia per la nit acostumo a compartir l’enllaç al Podcast a través de Twitter i Facebook. També està disponible al web de Ràdio Sabadell, però com que alguns m’heu dit que de vegades no el sabeu trobar, he començat a pujar-los a Ivoox, de manera que si esteu ultra modernitzats, us hi podeu subscriure i rebre’l de manera automàtica al vostre ordinador o a smartphone. Us deixo l’enllaç a continuació:

I això és tot. Aquesta setmana comencem el Pagesos de ciutat! És per això que darrerament només participo a les xarxes socials i tinc el bloc una mica oblidat. Però no seguirà així gaire temps més, ja que hi ha molts continguts als que ara tinc accés gràcies al Pagesos de ciutat i que compartiré aquí.

Per cert, una última coseta: m’aniria bé l’ajuda d’algú a qui se li dóni bé el disseny gràfic. Vull fer un logo nou pel bloc. Si algú em pot donar un cop de mà, li agrairé molt que m’envii un correu a picaronablog (arroba) gmail punt com

Gràcies!

2 pensaments a “Nous projectes!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *