Cap d’any i un moment de reflexió

Aquest matí llegeixo a Twitter molts enllaços a blocs d’amics on fan reflexió de com ha estat el 2012. Que aquest no ha estat el millor de les nostres vides no és cap noticia, ni per mi ni per la majoria de vosaltres, n’estic segura. Al 2013 li caldrà esforçar-se ben poc per ser una miqueta millor.

La propera vegada, no ens llegirem aquí, a Blogger. Estic traslladant el bloc a WordPress, amb un nou domini i esperant que d’aquesta manera sigui  molt més fàcil trobar-hi informació. Una de les coses que he pogut constatar el 2012 ha estat un espectacular augment de visites al bloc, potser motivat per diversos factors, és cert, però en el fons sé que és perque més d’un està cultivant hortalisses a casa amb ànim d’ajudar l’economia familiar.

Per mi, és ben trist que sigui així, m’encantaria que l’horticultura urbana fos una afició, i no una ajuda a la subsistència.

Però amb la situació actual, és el que toca, i el que m’encoratja a intentar que aquest lloc mantingui l’esperit amb el que es va crear: ajudar a començar un hort a tots aquells que no han cultivat una planta en sa vida.

Els meus millors desitjos per l’any que demà comença. Que sigui una miqueta millor i que les verdures no faltin en els nostres àpats, però que hi siguin com a acompanyament.

llangosta de tomaquet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *