Aprèn a cultivar el teu hort urbà

Inici » Miscel·lània » Proposta a blocaires amb hortet

Proposta a blocaires amb hortet

556 0

tema-de-mes-gener

Enmig de la mudança, m’he trobat amb una entrada del 2011: Compartint una idea. Aquella vegada, la meva proposta ens va dur a la creació d’un blog en el que uns quants blocaires d’horts urbans, compartien de manera conjunta les seves entrades. Però no era aquesta la idea que tenia al cap aleshores, sino en fer alguna cosa similar al que fan els blocs de cuina, en el que es llença un “repte” o un tema sobre el que tractar a l’estil del de Hecho en mi cocina o de La recepta del 15.
Inspirant-me en ells, us proposo participar en el Tema del Mes. Pel Gener, he triat aquest: Com guardes les teves llavors?

Què és el Tema del Mes?

El Tema del Mes no és un concurs. És un repte o convocatòria mensual pensada per a blocaires d’horts urbans. CAda mes es proposa un tema sobre el què parlar i qui hi vulgui participar, ho proposa al seu bloc.

Quan haig de publicar la entrada al meu bloc?

Quan vulguis a partir d’ara, i com a data límit, el 26 de Gener. Sempre intentarem que el darrer dia de publicació coincideixi amb l’ultim cap de setmana del mes, per així poder publicar un índex amb enllaços a tots els blocs participants abans del darrer dia del mes.

Quan es proposa el tema?

Intentaré fer-vos una nova proposta el dia 1 de Febrer per tal de que tingueu tot el mes per publicar. També podeu ser vosaltres, els lectors, els qui proposeu temes pel mes següent, deixant un comentari aqui.

Cal participar cada mes?

No, no és obligatori. El Tema del Mes és una col·laboració totalment oberta i sense obligacions. Participeu els mesos que us vingui de gust o el tema us interessi. La idea és col·laborar, parlant d’un tema que pot ser d’interès pels nostres lectors.

Cal posar algun logo o imatge per participar?

No és necessari, només heu de redactar i publicar una entrada sobre el tema que es proposa. Si voleu podeu utilitzar la imatge d’aquesta entrada però no és obligatori.

No hi ha cap norma?

Només una: heu de deixar aqui un enllaç a la vostra entrada sobre el Tema del Mes quan ho publiqueu. Així sabré que heu participat i us podré incloure a l’índex que es publicarà aquí a finals de Gener.

Quan es publicarà l’índex que recollirà les entrades sobre el Tema del Mes?

Intentaré fer-ho sempre durant el darrer cap de setmana del mes, tot i que aniré redactant-lo a mesura que publiqueu aqui l’enllaç a la entrada publicada al vostre bloc.

I si no tinc un bloc, hi puc participar?

És clar que si! El Tema del Mes permet que qualsevol pugui participar. Podeu enviar-me un mail amb el text i una foto si voleu i ho penjaré al Facebook, que quedarà enllaçat aquí quan es publiqui l’índex d’entrades.

Què us sembla? Us animeu a participar? Vaig a compartir-ho ara mateix al Facebook i al Twitter amb el  hashtag #TemaDelMes, a veure què us sembla. Espero que us animeu perquè segur que d’aquí en sortiran molt bones idees que ens ajudaran a seguir aprenent a tots. Salut!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.