Els Reis m’han dut un bloc nou!

regal
Ho havia posat a la carta, però no estava gaire segura de que me’l portessin. Pero si!!! Aquest matí quan m’he llevat tenia un mail dels Reis dient-me que es feien càrrec d’un nou domini i d’un allotjament per poder traslladar-hi el bloc. He estat bona noia!!!

Bromes apart, fa dies que estic treballant en aquest canvi de Blogger a WordPress. M’està costant, perque aquesta plataforma és nova per mi i té tantes, tantes possibilitats! Tot i que és possible automatitzar-ho, m’estimo més anar portant els continguts de mica en mica, revisar els enllaços i repassar algunes entrades.
Per aquest motiu, no tot està disponible encara, i aquesta inauguració és ben bé perque em fa il·lusió, com quan te’n vas a viure a un pis nou i t’agrada ensenyar-lo als amics encara que quedin habitacions per moblar.

Quan estigui tot a lloc ja farem la inauguració oficial, potser amb alguna sorpresa.
Bon dia de Reis! I vosaltres, us heu portat bé?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *