Aprèn a cultivar el teu hort urbà

Inici » Materials » Etiqueta les teves plantes! Reciclant a l’hort

Etiqueta les teves plantes! Reciclant a l’hort

630 3
piedras-pintadas

Fotografía de http://www.itsoverflowing.com

Ja deu fer prop d’un mes que a en  @JavierColores se li va ocórrer plantejar-nos una pregunta als hortolans del Twitter: ¿Com eitqueteu les vostres plantes? Va crear el hashtag #EtiquetaPlanta i als pocs dies va recopilar totes les respostes en aquesta fantàstica entrada del seu bloc que mereix molt la pena visitar.

De fet, no conec a ningú a qui no se li hagi ultra-desenvolupat la inventiva al començar un hort. No us ha passat a vosaltres? Veiem recipients en qualsevol trasto, que si els pots del iogurt, que si ampolles i bricks de llet… Podem trobar una bona recopilació a la entrada que es va treballar i molt la @MonniMouse al seu bloc: Contenedores para el huerto y el macetohuerto: Todo vale.

Fotografía: http://hortarrels.blogspot.com.es/2013/01/brico-construccio-amb-palets.html

Fotografía: http://hortarrels.blogspot.com.es/2013/01/brico-construccio-amb-palets.html

I per acabar, què me’n dieu del super galliner que han fet els de l’Hort Arrels? No serà perque no hi ha utilitats per donar-li als palés, oi?

Aquesta tarda, a la ràdio, he explicat els mètodes recopilats per en @JavierColores al seu bloc. Espero que no s’hagi molestat, ja que l’he mencionat! Us deixo el podcast per si el voleu escoltar.

3 Comments

 • Francesc ha dit:

  Molt bó el post sobre l’etiqueta de les plantes m’ha donat moltes idees!!! Tens molta raó quan parles de desenvolupar les idees i jo no em considero una persona amb molta inventiva pero des que tinc l’hort que estic tot el dia donant voltes a com fer això o lo altre i la veritat es que es consegueixen resultats molt bons a molt baix preu, només s’ha de pensar una bona idea. Hi ha una cancço que diu “Hambre agudiza ingenio” i suposo que una mica és això el que ens passa….

  Moltes gràcies per ensenyar el galliner, ara esta en fase més avançada i ja hem començat a tapar les esquletxes amb fustes d’altres palets. En molt breu estarà més avançat ja que la construcció no acaba aquí i possarem unes fotos a la web, animo a tothom que vulgui seguir el procès que estigui atent al nostre blog ja que a molta gent li pot ser d’utilitat aquesta idea!

 • Carlos Quesada ha dit:

  Jo faig servir tetrabriks retallats. Amb un permanent o un boli poses el que és i amb una agulla d’estendre ja ho pots clavar al sustrat.

 • Molt bones idees. Aquest cap de setmana anirem a la platja a buscar pedres!
  Una abraçada,
  Nani

Deixa un comentari

Your email address will not be published.