Aprèn a cultivar el teu hort urbà

Inici » Materials » El planter ecològic d’@Agrorganics (Sorteig!!!)

El planter ecològic d’@Agrorganics (Sorteig!!!)

899 0
play
Un pack de planter ecològic d'Agrorganics

Un pack de planter ecològic d’Agrorganics

Una de les consultes que em feu més habitualment és on aconseguir planter ecològic. Acostumo a aconsellar-vos que tibeu de Google per trobar algun viver proper on trobar-ne. Una altra opció és fer-se un mateix el planter amb llavors ecològiques comprades o intercanviades amb algun dels bancs de llavors. Pero ara tenim una tercera opció.

El planter ecològic d’@Agrorganics

Fa uns dies vaig rebre un email d’en Narcís, un dels socis de la empresa Agrorganics, que es dedica a la venda online de productes per horticultura, parlant-me dels seus packs de planter ecològic. Vam xerrar una estona i de seguida es va oferir a enviar-me un pack per tal de valorar tant el producte com el servei.

I com que una imatge val més que mil paraules, us deixo el video de com era el pack que vaig rebre fa un parell de dies:

Em va agradar molt la qualitat del planter: sa, amb moltes arrels, de bona mida, sense bitxos de cap tipus ni restes de fitosanitaris preventius. El sistema que fan servir pels enviaments està ben pensat, de manera que t’arriba a casa el divendres, just abans del cap de setmana perque tinguis temps de posar-lo a l’hort sense presses.

També el mètode d’identificació de les plantes (tot i el carbassó rebel que primer em faltava i després em sobrava, coses del directe! XD). Si sou novells i no reconeixeu com són les diferents plantetes us recomano tenir cura quan separeu la palla per tal de no tenir dubtes amb l’ordre en que s’han col·locat cada una de les varietats. De fet, és difícil equivocar-se ja que mai posen de costat dues hortalisses de la mateixa familia (per exemple, dos tipus de pebrots), així que exceptuant un petit accident com el meu sempre sabreu amb tota seguretat què és cada plàntula.

Un detall, petit si voleu, però que a mi m’ha agradat molt és la còpia del certificat emès pel CCPAE conforme el planter és realment ecològic i prové d’un viver autoritzat. També l’enllaç a una miniguía de cultiu que trobareu a la carta de presentació.

Al video veureu que en el meu pack no hi ha ni un planter de tomàquet, i crec que haig de dir aquí que és perquè així els ho vaig demanar. Tinc fet planter meu d’una bona quantitat de varietats i vaig estimar-me més que m’hi afegissin més varietats d’enciam. Si mireu els diferents packs que comercialitzen segur que trobareu el que s’avingui més a les vostres necessitats.

I… sorteig !

La gent d’Agrorganics s’ha portat tant bé que m’han ofert un altre lot gratuït per sortejar entre els seguidors del bloc. No és genial? A continuació us indico les bases de la rifa:

Qui pot participar?

La participació és oberta a qualsevol lector del bloc però l’enviament només es realitzarà a algú de la península. Els ports són cars i no he gosat a comprometre a la empresa a haver d’assumir una tramesa a Balears o Canàries. Sempre podeu participar i regalar el pack a algun conegut que resideixi en la zona de repartiment.

Què cal fer per participar?

Només heu de deixar un comentari a la entrada del bloc en castellà. Si, ho farem així per evitar mals entesos, ja que només tinc un pack per rifar i vull que el sorteig tingui la màxima transparència. No cal que m’expliqueu res d’especial, però si que m’agradaria saber d’on sou, si teniu hort urbà en jardineres i torretes o a terra, i quant de temps fa que el teniu. No és gaire demanar, oi?

No valen les respostes que m’envieu a través de les xarxes socials ni els correus que m’envieu quan llegiu el bloc a través de Feedburner, ja que només m’arriben a mi. Recordeu: només les respostes al bloc en castellà.

Quina és la data límit per participar?

Diumenge vinent, 7 d’Abril a les 21:00 h

I com es tria el guanyador?

El vostre número de participació serà el que correspongui a l’ordre de les vostres respostes.

El diumenge 7 a les 21:00 h es tancaran els comentaris i es procedirà a introduïr el nombre total de respostes en el servei  random.org  per tal de generar un número aleatori. En quant surti el guanyador ho publicaré a Twitter, a Facebook i aquí al bloc, apart d’enviar un correu electrònic al guanyador.

Si dimecres 10 d’Abril el guanyador no s’ha posat en contacte amb mi, es generarà un nou número que substituirà automàticament a l’anterior.

Per acabar, vull donar les gràcies a Agrorganics pel pack que em va enviar, ja ho tinc tot plantat a l’hortet! I també, és clar, pel pack que rifarem, segur que farà molt feliç a algú. Salut!

agrorganics

Recordeu

Només són vàlides les respostes que deixeu en la versió castellana del bloc.

L’enllaç aqui