Aprèn a cultivar el teu hort urbà

Inici » Miscel·lània » Proposta de Tema del Mes: Com renovar la terra de l’hort?

Proposta de Tema del Mes: Com renovar la terra de l’hort?

522 0

tema-del-mes-marzoArriba per fi la proposta de Tema del Mes: Com renovar la terra de l’hort?

Recordo que aquest era un dels grans dubtes que tenia quan vaig començar. Hauré de comprar terra nova cada any i tirar la vella? La intuició em va fer adonar-me’n de que no podia ser així, els pagesos no llencen la terra dels seus camps: al finalitzar els cultius hi afegeixen adob, ho llauren i tornen a sembrar.
Vaig trigar una mica a formular la pregunta a Infojardín, i finalment el que vaig fer va ser un mix dels consells que em van donar, tal i com us vaig explicar en aquesta entrada del 2008.

El cert és que revisant-la me n’he adonat de que ara ja no ho faig exactament de la mateixa manera, així que aprofitant la proposta que us faig (i que em va suggerir l’Inés Bayona a Facebook), Us ho explicaré.

Al començar la tardor vaig fer una petita renovació del substrat, però mai tan exhaustiva com la prèvia als cultius d’estiu. Si no recordo malament, només vaig compartir aquest video al Facebook, així que us el deixo aquí per si hi voleu donar un cop d’ull.

Serà molt interessant conèixer com renoveu el substrat dels vostres horts de terra i/o en contenidors, us animeu a explicar-nos-ho?

Deixa un comentari

Your email address will not be published.