Green Guru, un nou projecte en fase de prova. T’animes a participar?

Proyecto GreenGuruFa uns dies em van contactar des del projecte Green Guru i em va semblar quelcom que pot ser molt divertit i novedós. Us ho explico: Green Guru és una aplicació per mòvils, tauletes i ordinador que ajudarà a qualsevol que ho vulgui a cultivar un hort a casa mitjançant un seguiment diari d’un projecte liderat pel que ells anomenen el gurú.

Pel que m’han fet saber, hi ha 3 gurús disponibles: en Joan Solé de Huertos contra la crisis, en   Germán Martínez d’Hort urbà i servidora, però la base per triar iniciar el projecte amb l’un o amb l’altre hauria de ser en funció de la zona geogràfica en la que us trobeu.

Com?

La idea es començar tots a la vegada amb un mateix projecte, els mateixos materials, cultivant les mateixes hortalisses i sobretot i com us deia, en la mateixa zona geogràfica. Començarem amb un llistat dels materials necessaris, amb unes mides similars de jardineres, les mateixes hortalisses i els mateixos productes per tractar possibles plagues. El gurú us anirà indicant cada dia quines tasques ha realitzat a l’hort, des de la preparació del substrat, les distàncies de plantació fins al reg o el que vagi sorgint durant el cultiu.

Es tracta d’un aprenentatge interactiu per a que pogueu compartir amb el grup els vostres progressos, consultar dubtes, etc…

Com participar en la fase de proves?

Els creadors de l’aplicació encara estan pulint la primera versió d’aquesta App i la idea és iniciar la prova pilot durant el mes de Juny. Us animeu a participar? Només heu d’entrar al web de  Green Guru  i deixar les vostres dades de contacte. L’equip es posarà en contacte el més aviat possible per facilitar-vos la informació necessària.

És MOLT IMPORTANT que si voleu participar en el projecte, tingueu el vostre hort urbà a la provincia de Barcelona (o a la comarca del Vallès com és en el meu cas), per així poder garantir que tindreu el mateix clima que el vostre tutor. Si tot funciona correctament durant la prova pilot, imagino que ho faran extensiu a d’altres províncies amb nous gurús

Tinc moltes ganes d’arrencar amb això, segur que ho passarem genial! Salut!

2 pensaments a “Green Guru, un nou projecte en fase de prova. T’animes a participar?”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *