tinc-una-idea-ester-casanovas-picaronablog

PicaronaBlog al Tinc una idea (La 2)

tinc-una-idea-ester-casanovas-picaronablogFa cosa de mes i mig, vaig rebre un correu de Tinc una idea, un programa sobre emprenedoria que s’emet els dijous per la nit a La 2. Volien fer un reportatge sobre bloggers als que d’una manera o altra, ens ha sortit feina gràcies al bloc.

El dia “D” va ser el 7 de Juny. Vam programar un curs matinal a El meu hortet urbà perque volien que es veiés un dels tallers que hi faig, i després vam anar cap a Sabadell per acabar la entrevista a casa. No sé com haurà quedat i estic més que nerviosa, però en tot cas els vull donar les gràcies a l’equip de Tinc una idea per pensar en mi per participar al programa.

Si voleu fer el tafaner i veure com estava l’hortet (amb visita sorpresa de marieta inclosa!), el programa s’emet demà dijous 27 de Juny a les 20:30 per La 2.

I… el video!

Quina rapidesa! Ma germana ha arribat tard a casa seva i em diu que ja l’han penjat a Internet. Trobo que ha quedat prou bé, no? Heu vist que xules que estan les flors del pati? I el canari? I la marieta que es passejava per les pebroteres? Espero que us agradi, us el deixo aqui:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *