Obertes les votacions pels Premis Blocs Catalunya

pbc2013

Ja fa algunes setmanes que es va obrir el procés de votació popular als “Premis Blogs Catalunya 2013” i enguany aquest bloc hi torna a participar.

De fet, és el mateix sistema que té Stic el que t’hi inscriu un any rera l’altre, així que em vaig trobar amb que hi estava apuntada amb l’adreça antiga del blog. El primer que vaig pensar era que havia d’escriure-hi per avisar-los de que la URL havia canviat, però abans de fer-ho, m’ho vaig rumir una mica (bastant). Em semblava que era tenir una mica de barra participar-hi havent estat guardonada l’any passat, però al final vaig adonar-me de que no feia cap mal a ningú tornant-hi. Els Premis Blogs em van permetre conèixer un bon grapat de llocs interessantíssims l’any passat, i participar més activament del que s’anomena la Catosfera. Només per això ja val la pena ser-hi. M’agrada conèixer gent que s’apassiona amb el que fa i ho explica a través d’un blog que escriu en la seva llengua.

El procés de selecció dels blogs guanyadors és el mateix que l’any passat. Comença amb una votació popular que finalitza el 2 de Setembre i del que en surten els finalistes entre els més votats. Qui té la última paraula és un jurat, que decideix el guanyador i que es donarà a conèixer a finals de mes a Granollers, en el marc de la 6a Jornada de la Catosfera.

Aquest any però, no funciona la opció d’entrar al web de l’Stic amb usuari de Twitter o Facebook, i per això alguns m’heu demanat ajuda per poder emetre els vostres vots. He fet algunes captures de pantalla que espero que us serveixin d’ajuda.

El primer és entrar al web d’ Stic (http://www.stic.cat), on trobarem aquesta pantalla:
1
A la dreta hi trobareu el botó de “Registre” per poder continuar. Premeu-lo.

Us sortirà una nova pantalla on haureu d’emplenar les caselles amb les vostres dades. Clickeu a  “Registrar” i espereu a que us arribi un correu de confirmació al vostre email. En aquest hi apareix un enllaç per verificar que la vostra adreça és la correcta, feu-hi click i a continuació entreu amb el vostre email i contrassenya a la pàgina que us sortirà al navegador.

2

Si ho heu fet bé, us apareixerà aquesta altra pantalla, on heu de fer click sobre la icona de la creu vermella, que us portarà a la pàgina de les votacions.

3

Us recomano que passegeu per les diferents categories perque de debó que hi ha blogs molt interessants. Si el que aneu és per feina, servidora participa en la categoria de “Sostenibilitat i Medi Ambient”.

4

Trobareu un llistat amb tots els blogs partipants. Seleccioneu el que vulgueu clickejant sobre la rodoneta que hi ha abans del nom i molt important: un cop seleccionat pugeu fins a l’inici de la pàgina on hi ha el botó de “Votar”.

5
6

Quan el premeu, us apareixerà un missatge de confirmació:
7

Digueu que si i ja haureu emès el vostre vot!
Moltes, moltes gràcies si finalment decidiu votar per aquest lloc. Us animo a participar-hi si teniu un blog en català, és una experiència fantàstica, que fa país i us ajudarà a conèixer un munt de gent interessant. Seguirem informant!

13 pensaments a “Obertes les votacions pels Premis Blocs Catalunya”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *