Comença la 2a Temporada de Pagesos de ciutat

pagesos-de-ciutat-banner

Arranquem! El proper dissabte s’emet el primer programa d’aquesta segona temporada i tot l’equip estem molt i molt contents! No només perque continuem sino perque aquest any, un bon grapat d’emissores municipals s’han animat a emetre’ns dins la seva programació i això vol dir arribar a més, a molts més Pagesos de ciutat.

El programa seguirà amb un guió molt similar: El testimoni,  una secció que personalment m’encanta perquè ens permet conèixer l’experiència d’altres aficionats a l’horticultura. La entrevista,  amb professionals i especialistes del sector que amb una gran amabilitat sempre atenen la nostra trucada quan els convidem a participar al programa. Les xarxes,  una mirada setmanal al que llegim a Twitter i Facebook i que ens criden l’atenció per estar relacionades amb els horts urbans. La recepta,  una altra secció fantàstica per a tots aquelIs als que ens agrada cuinar perque és condició ineludible que en tots els plats proposats hi hagi una hortalissa de temporada com a ingredient principal. I més, més coses que de mica en mica us anirem desvetllant perque es preveuen novetats!


Una menció especial per als nostres col·laboradors

equip-pagesos-de-ciutat

Pagesos de ciutat  no seria possible sense oients, ni sense l’entusiasme de tots aquells que us animeu a compartir amb nosaltres la vostra experiència i coneixements, arribant fins i tot a convertir-vos en col·laboradors fixes del programa.

En aquest sentit, aquest any seguirem comptant amb la previsió meteològica que cada dissabte ens porta en Diego Làzaro i que tant ens ajuda a programar les tasques de l’hort.  És el noi de la samarreta a ratlles i no vull deixar passar la oportunitat de felicitar-lo perque ell també és finalista als Premis Blogs Catalunya! De fet competim en la categoria de  Sostenibilitat i Medi Ambient on ell presenta el seu blog Temperatura de l’aigua del mar a la platja de la Barceloneta (BCN) i apart, també està nominat en la categoria d’ Universitats, Recerca i Ciència per Temps pel temps, un dels blogs del Diari Ara.

Al costat d’en Diego hi teniu en Carles Baldellou, i a en Xavi Nusas, el nostre tècnic de so sense el qual poca cosa podriem fer! La seva veu és la que sentiu al sumari, just al començar, i sabem del cert que ell també s’ha picat i ha començat a cultivar alguna cosa.
Evidentment, la senyora de la dreta és servidora.

Aquesta temporada seguim comptant amb la participació d’en Jordi Padrós, de Dolça Revolució, que ens acosta a les propietats medicinals de les plantes com poca gent sabria fer-ho, de tan rebé. I ben aviat s’incorporarà l’Àngel de @Plantelia, traslladant el seu consultori de Twitter a les ones.

Pagesos de ciutat – Com escoltar-lo?

  • Per la ràdio: El programa es pot seguir en directe cada dissabte de 10 a 11 a Ràdio Santa Perpètua a través del 107 de la FM. Consulteu el llistat d’emissores que l’emeten per saber si podeu seguir-nos també a través de la ràdio del vostre municipi.
  • Per Internet: al web de Ràdio Santa Perpètua on un cop acabat el programa, es penja el Podcast que podeu escoltar online o descarregar.
  • Ivoox, on es van penjant setmanalment per permetre suscripcions i descàrregues del mateix i on podreu escoltar tots els programes que s’han emès.

M’agradaria poder-vos donar més informació sobre dies i horaris d’emissió a les diferents emissores que ens passaran el programa aquesta temporada, però a hores d’ara encara no els tenim tots, així que us deixo el llistat i us animo a que consulteu els seus webs per a més detalls.

Ràdio Santa Perpètua
Llagostera Ràdio
Ràdio Premià de Mar
Ràdio Cunit
Ràdio Terrassa
Ràdio Barberà
Ràdio Silenci (La Garriga)
Ràdio Gelida
Ràdio Voltregà
Cerdanyola Ràdio
Cugat Ràdio
Mataró Ràdio
Ràdio Caldes
El Prat Ràdio
Ràdio Sant Quirze
Ràdio Ripollet
Ràdio Castellar
Ràdio Arenys
Ràdio Parets
Ràdio Molins de Rei
Ràdio Martorell
Ràdio Canet de Mar
Ràdio Argentona
Ràdio Palafolls
Ràdio Cubelles
Ràdio La Llagosta
Ona Odinenca

Us puc explicar un secret? Les he comptades i són 27 emissores. Dit així, fa una mica de basarda. En Carles és un professional de la ràdio, però a mi encara em sorpren veure totes les coses boniques que m’estan passant perquè un bon dia em va passar pel cap començar un blog sobre com cultivar un hort urbà.
Moltes gràcies a tots els que ho feu possible, als companys de viatge i a vosaltres, els que llegiu. Els moments dolços s’han d’assaborir al màxim i això és el que intento fer!

9 pensaments a “Comença la 2a Temporada de Pagesos de ciutat”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *