Aprèn a cultivar el teu hort urbà

Inici » Miscel·lània » Proposta de Tema del Mes: Com ha anat la temporada d’estiu a l’hort?

Proposta de Tema del Mes: Com ha anat la temporada d’estiu a l’hort?

865 3

calendari-setembre-2013Què us sembla aquesta proposta per a tema del mes? Segur que entre tots aprenem de les experiències de la resta de companys hortelans, coneixent quins cultius els han anat millor, quins problemes hi ha hagut, com s’han solucionat i en resum: fent un repàs de com ha anat la temporada. Us animeu a participar?

Què és el Tema del Mes?

El Tema del Mes no és un concurs. És un repte o convocatòria mensual pensada per a blocaires d’horts urbans. Cada mes es proposa un tema sobre el què parlar i qui hi vulgui participar, ho proposa al seu blog.

Quan haig de publicar la entrada al meu blog?

Quan vulguis a partir d’ara, i com a data límit, el 28 de Setembre. Sempre intentarem que el darrer dia de publicació coincideixi amb l’ultim cap de setmana del mes, per així poder publicar un índex amb enllaços a tots els blocs participants abans del darrer dia del mes.

Cal participar cada mes?

No, no és obligatori. El Tema del Mes és una col·laboració totalment oberta i sense obligacions. Participeu els mesos que us vingui de gust o el tema us interessi. La idea és col·laborar, parlant d’un tema que pot ser d’interès pels nostres lectors.

Cal posar algun logo o imatge per participar?

No és necessari, només heu de redactar i publicar una entrada sobre el tema que es proposa. Si voleu podeu utilitzar la imatge d’aquesta entrada però no és obligatori.

No hi ha cap norma?

Només una: heu de deixar aqui un enllaç a la vostra entrada sobre el Tema del Mes quan ho publiqueu. Així sabré que heu participat i us podré incloure a l’índex que es publicarà aquí a finals de Gener.

Quan es publicarà l’índex que recollirà les entrades sobre el Tema del Mes?

Intentaré fer-ho sempre durant el darrer cap de setmana del mes, tot i que aniré redactant-lo a mesura que publiqueu aqui l’enllaç a la entrada publicada al vostre bloc.

I si no tinc un bloc, hi puc participar?

És clar que si! El Tema del Mes permet que qualsevol pugui participar. Podeu enviar-me un mail amb el text i una foto si voleu i ho penjaré al Facebook, que quedarà enllaçat aquí quan es publiqui l’índex d’entrades.

Què us sembla? Us animeu a participar?  Espero que us animeu perquè segur que d’aquí en sortiran molt bones idees que ens ajudaran a seguir aprenent a tots. Salut!

3 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published.