Aprèn a cultivar el teu hort urbà

Inici » Miscel·lània » Tema del Mes: Com ha anat la temporada d’estiu a l’hort?

Tema del Mes: Com ha anat la temporada d’estiu a l’hort?

536 1
Fotografía extraída de http://metidoenunjardin.blogspot.com.es/2013/09/metido-en-un-huerto-verano-2013.html

Fotografia extreta del blog Me he metido en un jardín

Arriba final de mes i amb ell el resum de la proposta que vam suggerir fa unes setmanes: Com ha anat la temporada d’estiu a l’hort?
Moltes gràcies als blocaires que hi heu volgut participar, ensenyant-nos els vostres horts i explicant què havíeu collit, quins problemes heu tingut i com ho heu solucionat. Tot i que em repeteixi més que l’all, no hi ha res com treure el nas a d’altres horts, preguntar i aprendre de la experiència d’altres hortolans. Gràcies!

Angelita, de Diario de siembra

L’Angelita és una blocaire molt constant i actualitza sovint el blog amb el que va fent a l’hort, a mode de quadern. Tot i que l’enllaç superior us portarà a l’article que va escriure valorant com havia anat la temporada, no volia deixar de mencionar-vos el que va publicar fa uns dies sobre com torrar pipes de girasol perque segur que més d’un ho trobareu molt útil. Jo me l’he desat a la barra de marcadors perque segur que algun estiu em farà falta.

Susana, de Me he metido en un jardín

Amb aquestes fotos dels seus tomàquets, la Susana ha compartit la seva experiència a l’hort durant l’estiu. També ha sembrat cacahuets, i ens té a tots expectants observant la seva evolució i esperant a veure com resulta la collita.

Mónica, de Con minúsculas

Des de Santander, la Mónica diu que aquest ha estat un any molt estrany. Crec que aquesta és la frase que més cops hem llegit a les xarxes durant la temporada, no us sembla? M’ha agradat molt veure com anaven creixent els seus tomatillos mexicanos (Physalis ixocarpa), els cogombres de confitura i aquella varietat de cirerols als que anomena Gnomo Gorria. Li hauré d’escriure per demanar-li unes llavoretes.

Ana, d’ Organicus

L’Ana avisa que el seu balcó és petit i que no té gaire bona orientació però que està contenta amb els resultats. Si li feu una visita, no deixeu de donar un cop d’ull a la seva secció “DIY” (“do it yourself”= fes-ho tu mateix) perque hi trobareu un grapat d’idees sorprenents sobre reciclatge, decoració i elaboració casolana de mil i una coses.

Nani, de La cuina violeta

La cuina violeta és un blog de receptes de cuina però la Nani té un hort urbà i aquest mes s’ha animat a ensenyar-nos-el i explicar-nos què tal va la temporada. Pel que explica el té ple d’aromàtiques, maduixes i altres hortalisses que de ben segur acompanyaran més d’un dels plats que després comparteix amb els seus seguidors. Gràcies, reina!

Servidora també us va explicar com havia passat l’estiu en aquest article i amb ell s’acaben les col·laboracions en aquesta edició del #TemaDelMes. Us recordo que podeu participar-hi si m’envieu per correu el vostre text o també penjant-ho al Facebook del blog.
Ara, a pensar un nou tema a proposar. Com sempre, s’admeten suggeriments. Us interessa alguna cosa? Salut!

One Comment

Deixa un comentari

Your email address will not be published.