presentacio-pagesos-de-ciutat-llibreria-horitzons-barcelona

Les presentacions del llibre “Pagesos de ciutat”. Us hi espero!

Aish, com n’estic d’emocionada! Des d’ahir, el llibre ja es troba disponible a totes les llibreries, i això de que qualsevol pugui agafar-lo, fullejar-lo i decidir-se a comprar-lo em fa una mena de “no-sé-què-què-sé-jo”. Estic molt, molt contenta!

També em fa molt feliç poder-vos avançar les dates de les presentacions oficials, tant a Barcelona com a “casa”, a Sabadell. De ben segur que seran uns moments intensos i molt especials, com ho estan sent des del dijous, quan vaig poder tocar-lo, obrir-lo i tenir-lo a les mans: comprovant que efectivament, és en paper i no a la pantalla de l’ordinador on l’havia anat veient i revisant fins ara.

Les presentacions són obertes a qualsevol que hi vulgui assistir, i tot i que a l’editorial m’han preparat aquestes invitacions tan boniques, no són necessàries per entrar: l’assistència és lliure!
M’agradaria molt poder comptar amb la vostra companyia i per això, tots hi sou convidats. A més, el senyor Plantelia obsequiarà amb un planter d’hortalisses a tots els assistents, pel que també aprofito per donar-li les gràcies per la seva disponibilitat a col·laborar.

Tot i que és segur que hi haurà més presentacions, es podria dir que aquestes són les dues “oficials”. La de Barcelona perquè és la primera, i la de Sabadell perquè jugo a casa 😉
Us les deixo en imatges, que fan molta patxoca!

presentacio-pagesos-de-ciutat-llibreria-horitzons-barcelona

presentacio-llibre-pagesos-de-ciutat-sabadell-la-llar-del-llibre

On es pot comprar Pagesos de ciutat?

Alguns m’heu preguntat on es pot comprar el llibre. Des de Viena Edicions em diuen que en principi, a qualsevol llibreria del país, i que si no el tenen, el demaneu perquè en 48 hores us el poden tenir. Si viviu fora de Catalunya em consta que es pot comprar online en diferents llibreries. I si el voleu dedicat, acosteu-vos a les presentacions!
El dia de Sant Jordi tornaré a ser a Barcelona i Sabadell i està previst visitar Girona en breu. Ja us ho faré saber!

En farem alguna de grossa!

Aneu preparant les càmeres perquè n’estic preparant una de grossa entre tots aquells que compreu el llibre. Però ja us ho explicaré la setmana vinent, que aquesta en concret tinc força feina acumulada. No em falleu a les presentacions, ja sabeu com m’agrada anar desvirtualitzant-vos!!!

7 pensaments a “Les presentacions del llibre “Pagesos de ciutat”. Us hi espero!”

 1. Moltes felicitats Ester! A veure si em puc passar per alguna d’aquestes presentacions, felicitar-te personalment i que em signis un llibre!
  PD. Jo de tu m’aniria reservant un SPA pel cap de setmana següent a St. Jordi…! jeje

  1. Ja hi pots comptar, Chantal! En principi serà el dia 12 de Maig, però m’han de confirmar l’hora i el lloc 🙂

   1. Ei! Ja l’has feta la presentació a Girona? Com que no n’has dit res més m’havia marxat del cap i ara veig que potser seria el 12… Quina mala sort si me l’he perdut!

    1. Osti,Chantal,va ser ahir dia 14!
     Estava penjat al calendari del blog i ho vaig publicar a les xarxes fins a avorrir!
     Em sap greu… 🙁

     1. Oooooh!!! Soc un desastre, no sabia que tinguessis un calendari al blog, no faig servir el twitter i poc el facebook… espero que hagi anat molt bé!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *