Feliç Sant Jordi 2014

sant-jordi-2014
Demà és Sant Jordi, i als que em llegiu en català no us haig d’explicar res d’aquesta diada. Tots sabeu que les ciutats vibren d’una manera especial aquest dia, amb senyeres i estelades als balcons, roses pertot i llibres amunt i avall. Per mi, sempre ha estat un dels dies més bonics de l’any i sempre he pensat que seria una gran idea poder exportar-lo perquè tothom en pogués gaudir.

No tinc gaire temps per escriure avui, però no volia deixar passar la oportunitat de donar-vos les gràcies a tots els que esteu fent que aquests dies siguin tan especials. I és que demà serà (sense cap dubte), un Sant Jordi diferent, en el que no seré jo la que estarà fent cua esperant la signatura del meu autor preferit sino tot al contrari: la que serà darrera el taulell, signant un llibre seré jo.

És una sensació que sóc incapaç de descriure. I no només perquè encara se’m fa estrany això d’agafar el llibre i veure que és meu, que realment l’he fet jo.
A tots els que esteu comprant el llibre (que ja està en la seva 2a Edició!!!), moltes, moltes gràcies. Per mi té molt més valor pensar que puc ser d’ajuda a tots aquells que s’han animat a començar que no pas la compensació econòmica que pugui arribar en forma de drets d’autor. (Però a la que evidentment no li faré cap fàstic, hahaha!)

Demà estaré signant llibres a Barcelona, d’11 a 15h a la parada de Viena Edicions, a Rambla de Catalunya, 44. Per la tarda ho faré a casa, a Sabadell, a la taula d’escriptors del Mercat Central, de 17 a 21 h.

Demà serà un d’aquells dies que em quedarà dins meu per sempre. Gràcies per permetre’m poder-lo viure i disculpeu l’excés d’autobombo d’aquests dies a les xarxes socials i aqui al blog. Hom no escriu un llibre cada dia!

Salut i Feliç Sant Jordi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *