pagesos-de-ciutat-cerdanyola

“Pagesos de ciutat” a Cerdanyola i a Igualada

 

pagesos-de-ciutat-cerdanyolaFent plans pel cap de setmana? Jo el tinc apretadet, demà dissabte. Pel matí estarem a la Plaça Abat Oliba de Cerdanyola amb el Mercat Ecològic i farem un taller-presentació del llibre. Molt aprop s’hi instal·len cada dissabte els companys de Increïble Comestible Cerdanyola, així que segurament hi haurà temps per fer-la petar!

pagesos-de-ciutat-igualadaPer la tarda seré a Igualada, on m’han convidat a presentar-hi Pagesos de ciutat en el marc del Firanoia. Em fa molta il·lusió perquè hi ha un grapat d’igualadins amb els que sovint parlem d’horts a través de les xarxes i m’encantarà poder-los desvirtualitzar.
A més, hi ha força activitats relacionades amb l’hort urbà. Us deixo l’enllaç al programa de la Fira per si us decidiu a passar-hi el cap de setmana.

Diumenge “descansarem” traginant coses a l’hort, que encara hi tinc molta feina per fer: posar canyes a les tomaqueres, arrencar les remolatxes que semblen a punt d’explotar, posar la reixa perque els cogombres s’hi emparrin i fer una revisió a fons perquè em temo que alguna cosa hi trobaré.
Ah! I fer-me una foto amb un barret de palla i un càntir. Heu vist com estan corrent per les xarxes les imatges amb la etiqueta #Agrolook? M’encanten aquestes coses 🙂

Bon cap de setmana!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *