Search
Close this search box.

Comença la nova temporada

Hoooolaaaaaaaaaa, ja sóc aqui! Què tal les vacances? I els hortets?
He pensat en vosaltres tot sovint, aquest estiu, tot i no haver publicat res. Realment necessitava un descans mental de qualsevol activitat relacionada amb la difusió hortícola, i poder sortir a l’hort sense aquella “obligació” de fer fotos, enregistrar un vídeo o anar apuntant possibles temes per parlar-ne al blog.

Fa uns mesos us explicava que aquesta temporada volia fer uns quants experiments. Alguns m’han servit per reafirmar conceptes en els que ja hi creia, d’altres m’han sorprès gratament i d’altres han estat una autèntic fracàs. He navegat molt per la xarxa descobrint nous bloggers, videobloggers, productes i diferents maneres de viure l’agricultura. El cert és que ha estat un estiu ben complert i molt formatiu que em permetrà seguir explicant-vos cosetes a picaronablog.

Visitant altres horts

tomates-2015
Collint tomàquets amb mon pare a l’hort del senyor Daniel

Aquest estiu he vist molts horts. He sortit a passejar amb la intenció de descobrir-ne de nous, tant a ciutat com al rodal i n’he trobat de tota mena. He xerrat amb qui els treballa per saber com i què hi feien i m’he sentit incompresa per estar cultivant en testos i jardineres. Pero això ja us ho explicaré un altre dia, crec que dóna per molt més que una ressenya al final d’una entrada.

Avui només volia dir-vos hola i que torno a la normalitat.

Salut!

Ester Casanovas @picaronablog

M’encanten els horts urbans i el cultiu d’hortalisses en torretes i jardineres. L’any 2005 vaig començar a compartir com ho feia i així em vaig convertir en la  PicaronaBlog.
Imparteixo tallers d’iniciació a l’hort urbà, col·laboro en mitjans especialitzats i el 2014 es va publicar el meu primer llibre, Pagesos de ciutat.

També et pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *