Search
Close this search box.

La Pica a la ràdio!

Hola de nou!!!

Amb motiu de la xerrada que vaig fer a El Corte Inglés sobre horts urbans, em van trucar de Ràdio Sabadell, la emissora de ràdio local per fer-me una entrevista.

El productor de programa, en Carles Baldellou és un xicot jove que fa poc s’ha iniciat en l’hort urbà i està tan hortusiasmat com ho hem estat (i estem) tots quan comencem 🙂

Aquella tarda va sorgir la oportunitat de realitzar una col.laboració setmanal amb el programa “Tarda de ràdio”, que s’emet de dilluns a divendres de 16 a 19 hores i que condueix en Manolo Garrido.

El cert és que em va fer molta il.lusió que es posessin en contacte amb mi ja que sempre m’ha agradat molt el món de la comunicació i el que volia estudiar d’adolescent era Ciències de la Informació. Un altre dia ja us explicaré la ràbia que fa quedar-te fora de la carrera que somnies per tan sols dues dècimes…

El cas és que divendres passat es va emetre per primer cop la secció amb la que col.laboro. Us animo a seguir la ràdio i la meva secció que en principi serà cada divendres a partir de les 17:30 hores. Aprofito per agraïr a en Carles i a en Manolo la oportunitat que em dónen per intentar difondre aquesta afició.

Salut!

Ester Casanovas @picaronablog

M’encanten els horts urbans i el cultiu d’hortalisses en torretes i jardineres. L’any 2005 vaig començar a compartir com ho feia i així em vaig convertir en la  PicaronaBlog.
Imparteixo tallers d’iniciació a l’hort urbà, col·laboro en mitjans especialitzats i el 2014 es va publicar el meu primer llibre, Pagesos de ciutat.

També et pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *