Search
Close this search box.

Presentació de Pagesos de ciutat a la Llibreria Pebre Negre

Hola!

Tot i que ja fa uns quantes mesos de la publicació de Pagesos de ciutat, segueixen sorgint oportunitats de presentar-lo en xerrades-col·loqui com la del proper divendres a la  Llibrería Pebre Negre de Barcelona.

Aquest format que ens hem empescat (el de xerrada-col·loqui) em fa sentir molt més còmode que el típic “he vingut a parlar del meu llibre”, en el que sento que haig d’explicar el rotllo de la meva vida. I a més, fomenta la interacció amb els assistents, a la que potser hi estic més avessada pels cursos i tallers.

La d’aquest divendres em fa una especial il·lusió, perquè serà la primera en la que el meu “pagesos” estarà acompanyada per “l’hortelanos”, la edició en castellà. Si esteu rumiant regalar-ne un per Nadal i el voleu dedicat, ja sabeu on trobar-me. Us esperem!

Com arribar a la Llibreria Pebre Negre

C/Clot, 41. 08018 Barcelona
Metro: Clot (L1, L2) i Glòries (L1)
Renfe: Clot-Aragó
Carril bici al costat

Ester Casanovas @picaronablog

M’encanten els horts urbans i el cultiu d’hortalisses en torretes i jardineres. L’any 2005 vaig començar a compartir com ho feia i així em vaig convertir en la  PicaronaBlog.
Imparteixo tallers d’iniciació a l’hort urbà, col·laboro en mitjans especialitzats i el 2014 es va publicar el meu primer llibre, Pagesos de ciutat.

També et pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *