Aprèn a cultivar el teu hort urbà

Inici » Pagesos de ciutat – El Podcast

pagesos de ciutat

Què és Pagesos de ciutat?

Pagesos de ciutat és un programa de ràdio setmanal sobre horticultura que s’emet cada dissabte de 10 a 11 del matí a Ràdio Santa Perpètua i a través de prop de 40 emissores associades a La Xarxa .

Presentat per Carles Baldellou i Ester Casanovas, la nostra finalitat és divulgar aquesta afició d’una manera didàctica i participativa, que permeti compartir coneixements i fomentar el respecte pel medi ambient.
A més d’escoltar-nos, us animem a seguir-nos a través de les Xarxes Socials (Twitter i Facebook) o a escriure’ns al correu del programa: pagesosdeciutat (arroba) gmail.com

Pagesos de ciutat – Com escoltar-lo?

  • Per la ràdio: El programa es pot seguir en directe cada dissabte de 10 a 11 a Ràdio Santa Perpètua a través del 107 de la FM. Posteriorment, s’emet en prop d’una quarantena d’emissores municipals més, en diferents dies i horaris en funció de la seva graella.
  • Per Internet: al web de Ràdio Santa Perpètua on un cop acabat el programa, es penja el Podcast que podeu escoltar online o descarregar. També al web de La Xarxa, a partir del dilluns següent o al nostre Ivoox.
  • A través del blog, on setmanalment es penja el podcast en una entrada i s’anuncien els temes que es tractaran en el següent programa.

 

subscripcio-podcast

5 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published.