Una de les fruites que no consumim gaire sovint a casa, és la magrana. I no perquè no ens agradi, és que em fa mooolta mandra això d’obrir-la, treure’n els grans i evitar aquelles làmines grogues que amarguegen. Amb lo bones que són i el que acoloreixen una amanida, o de postres amb una mica de sucre i un raig d’anís o moscatell, no us sembla?
Fa pocs dies, algú va compartir un vídeo a Facebook que em va fer adonar-me de que… ho estava fent malament! Normalment el que feia era tallar-les per la meitat i colpejar-les pel cul per fer saltar els grans. Però com veureu, aquest mètode ho simplifica molt perquè tot i que ens sorprengui, la veritat és que la magrana té grills, com les taronges. Obrir-les així ens permetrà eliminar les làmines senceres i extreure’n els grans en un no-res.
Si m’ho permeteu, li dedico aquest video a mon pare, que sempre ha estat l’encarregat de desgranar les magranes a casa. Potser perquè té molta paciència.
Espero que us sigui útil!